Een kort niemendalletje.

Eind van de middag gaan Yasmin en ik een tattoo laten zetten op het strand. Een nepper natuurlijk, puur voor de lol. Weet ik veel dat die rommel een uur moet intrekken? Dit gaat even duren. Of we ook een massage willen? Nou….. nee. Morgen weer een dag.

De volgende dag.

De dames van de massage, die we gisteren beloofd hebben vandaag terug te komen, vinden het geweldig dat we dat ook inderdaad doen. Ze liggen in een deuk om die malle Hollanders. ‘Thank you sooo much! You come!’ Ze vinden het hilarisch.

Bikini lady komt ook weer langs: ‘Ahhh, madaaahm! Beautiful lady, oooohhh, your beautiful daughter!  Aahh, look like mama, yes?! Beautiful young lady!’ We lachen ons suf. Malle Thai.

Ik wil een soft oil massage en Yasmin doet een mani- en pedicure en een nek-massage. De massage is slaapverwekkend. We krijgen een maskertje, prut uit een Aloëplant wordt rechtstreeks op ons gezicht gesmeerd en ingemasseerd waarna er flinterdunne sliertjes komkommer overheen worden gedrapeerd. Heerlijk verkoelend, maar geen gezicht. Net een mummie.

Naderhand liggen we te garen als klontjes boter.

In de zon op het strand.

Eindelijk mooi weer.


%d bloggers liken dit: