De website fonkelingeninhetzand is in grote lijnen gereed. 

Twijfels zijn er nog te over. Schrijf ik goed genoeg om mensen te vermaken? Als ik dit allemaal door een Neerlandicus laat lezen, gaat er een grote roje streep doorheen, dat weet ik nu al. Ik heb het na een paar duizend keer diep ademhalen toch aangedurfd, met babysteps ergens beginnen, de uitdagingen van WordPress onderzoeken en ik zie wel waar ik terechtkom. Schrijverijen vanaf mei 2016 tot en met januari 2018 staan erop. Bij “avontuur” staan ook wat oudere belevenissen. En nu maar hopen dat de inspiratie hierna niet direct stilvalt.

Facebook is zelfs min of meer gelukt ondanks al mijn weerstand tegen het idee dat het zo exhibitionistisch is. Dan ligt mijn hele privéleven op straat en kan iedereen mij digitaal vinden. Wilde ik dat wel? Wilde ik mijn hele ziel en zaligheid (al dan niet in verkapte bewoordingen) blootleggen aan de goegemeente?

Met babysteps ook deze twijfels overwonnen. Met babysteps de wondere digitale wereld van Facebook en WordPress en al hun trucjes en nukken verkend, iedereen om raad en bijstand gevraagd, met babysteps vooruitgekomen. Eén stap tegelijk, steeds de ene voet voor de andere…

%d bloggers liken dit: